«ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ»: За перший квартал 2016 року перевищені показники всього 2015 го року

10 травня

Компанія «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» підбила підсумки діяльності за перший квартал 2016 року, в якому зафіксовано істотне зростання основних показників діяльності.

 

За перші три місяці поточного року компанія отримала 9,76 млн.грн. страхових платежів – це в півтора рази більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Ще більш зросла кількість врегульованих страхових подій – 17042 випадки, що більш ніж на третину перевищує показники усього 2015 року.

 

«Такий значний приріст кількості врегульованих страхових подій обумовлений активним розвитком в компанії добровільного медичного страхування, портфель якого в 2015 році виріс в 2,6 разів, і продовжує збільшуватися. Переважна більшість страхових подій (16976) врегульовано саме за договорами ДМС», - зазначив голова правління СК Олександр Карелін.

 

Найбільш активно в компанії розвиваються особисте страхування, а також страхування КАСКО та ОСЦПВ.

 

Загальна сума страхових виплат в першому кварталі склала 3,18 млн. грн.

 

Фактичний запас платоспроможності компанії складає 144 млн грн. Це в 24 рази перевищує нормативний показник, визначений відповідно до норм Закону України «Про страхування».

 

Обсяг формованих страхових резервів на 1 квітня 2016 року складає 19,9 млн грн. Резерви представлені ліквідними активами і правами вимог до перестраховиків, що гарантує оперативну виплату страхових відшкодувань. Ризики Компанії перестраховані за договором облігаторного перестрахування, лідером якого є компанія SCOR, а також за договорами факультативного перестрахування.

 

Успішна діяльність СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» в першій чверті 2016 року дозволила компанії отримати прибуток в розмірі 2,6 млн гривень.

ПрАТ «СК« ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ »- універсальна страхова компанія, яка має ліцензії на право здійснення діяльності по 27 видах страхування. Статутний капітал Компанії становить 100 млн. грн.

До травня 2015 року компанія працювала під брендом «ЮНІСОН-ГАРАНТ».

Повернутись до списку новин