Оголошення про проведення Позачергових загальних зборів акціонерів

17 жовтня

 

Наглядова рада

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА

«СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ»

 

повідомляє, що 23 листопада 2016 року о 12 год. 00 хв. за адресою: 01601, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, (конференц зала) скликаються та будуть проведені Позачергові загальні збори акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТРАХОВА КОМПАНІЯ «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ», далі – ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ», місцезнаходження: 01601, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А.

 

Реєстрація акціонерів (їх уповноважених представників) буде здійснюватись за місцем проведення Позачергових загальних зборів акціонерів, за адресою: 01601, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, (конференц зала),  з 11 год. 00 хв. до 11 год. 50 хв. 23 листопада 2016 року.

Для реєстрації участі у Позачергових загальних зборах акціонерів для акціонера необхідно мати при собі документ, що посвідчує його особу (паспорт), для представника акціонера необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу представника (паспорт) та довіреність на право участі і голосування на загальних зборах акціонерів, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.

Датою складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Позачергових загальних зборах акціонерів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» визначено  17 листопада 2016 року (складається станом на 24 годину).

Проект порядку денного Позачергових загальних зборів акціонерів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» та проекти рішень з кожного питання:

  1. Затвердження складу робочих органів Позачергових загальних зборів акціонерів.

Проект рішення по питанню: «обрати Головою Зборів  – Міняйлик Ірину Юріївну, Секретарем Зборів – Гаврилицю Дар’я Миколаївну. Обрати Лічильну комісію у складі 2 (двох) осіб, а саме: Голова комісії - Бонковська Ірина Валентинівна (Заступник Голови Правління). Член комісії - Фарфудінова Анастасія Геннадіївна (Головний бухгалтер) (Начальник управління контролю та обліку договорів страхування). Повноваження Лічильної комісії припинити із закриттям цих Загальних зборів.»

2. Затвердження умов трудового контракту та цивільно-правових договорів, які укладаються з членами Наглядової ради Товариства.

Проект рішення по питанню: Затвердити умови трудового контракту, що укладається Товариством з Головою Наглядової ради та умови безкоштовних цивільно-правових договорів, які укладаються з членами Наглядової ради (проекти трудового контракту та цивільно-правових договорів додаються). Укласти з Головою Наглядової ради трудовий контракт, а з членами Наглядової ради цивільно-правові договори, на затверджених умовах. Уповноважити на підписання трудового контракту з Головою Наглядової ради та цивільно-правові договори з членами Наглядової ради від імені Товариства - Голову Правління Товариства.

3. Затвердження стратегії розвитку Товариства до 2020 року.

Проект рішення по питанню: Затвердити стратегію розвитку Товариства до 2020 року

4. Затвердження Положення про Ревізора Товариства.

Проект рішення по питанню: Затвердити Положення про Ревізора Товариства.

 

З документами, пов’язаними з порядком денним Позачергових загальних зборів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ», від дати направлення акціонерам повідомлення про скликання загальних зборів та до дати їх проведення акціонери можуть особисто ознайомитися за адресою: 01601, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А в робочі дні та робочий час. Графік роботи: понеділок  - четвер з 09.00 до 18.00, п’ятниця з 09.00 до 17.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. В день проведення зборів акціонери можуть особисто ознайомитися з документами, пов’язаними з порядком денним Позачергових загальних зборів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» також в місці їх проведення за адресою: 01601, місто Київ, площа Спортивна, будинок 1-А, (конференц зала). Відповідальним за ознайомлення акціонерів з документами призначений Голова Правління ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» Карелін Олександр Валентинович.

З питань підготовки та проведення даних Позачергових загальних зборів акціонерів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ», звертайтесь за телефоном  .

Інформація з проектами рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного Позачергових загальних зборів акціонерів ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» розмішена на власному веб-сайті ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» за адресою http://unison-insurance.com.ua/.

Наглядова рада ПРАТ «СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ»

Повернутись до списку новин