«ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» підвищує якість перестрахувального захисту великих страхових ризиків.

14 жовтня

Компанія «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» переуклала договір облігаторного перестрахування з компанією SCOR (Франція). Завдяки співпраці з компанією SCOR, великі ризики, що приймаються компанією «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ», автоматично забезпечуються фінансовими гарантіями однієї з найбільших перестрахувальних компаній Європи.

Відмінністю нового перестрахувального договору є більш високі ліміти перестрахувального захисту за окремими видами страхування (секціях договору).

Зокрема, зі «Страхування вантажів і багажу» та «Страхування відповідальності перевізників» ліміт збільшився з 3,5 до 5 млн. грн. Зі страхування загальноцивільної відповідальності перед третіми особами, ліміт виріс з 2 до 3 млн. грн.

Незмінними залишилися ємності по секціях страхування майна (70 млн. грн., з можливістю збільшення до 100 млн. грн.) і страхування наземного транспорту (1,5 млн. грн.)

 

За словами Голови Правління СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» Олександра Кареліна, перестрахувальний захист є ключовим фактором, що забезпечує платоспроможність і фінансову стійкість компанії.

«Компанія позиціонує себе як лідер у високотехнологічному страхуванні - зокрема, страхуванні складних інженерних ризиків і майнових комплексів. У зв'язку з цим, нам дуже важливо мати надійний перестрахувальний захист в одній з провідних європейських перестрахувальних компаній. Компанія SCOR є нашим багаторічним партнером, і переукладання договору свідчить про довіру до нашої компанії з боку європейських фінансистів. Я також хочу відзначити той факт, що практично за половиною перестрахувальних секцій ємності істотно зросли. Це свідчить про довіру фахівців SCOR як до професійного рівня підготовки наших андеррайтерів, так і до стійкості та надійності нашої страхової компанії в цілому».

Повернутись до списку новин