Страхова компанія «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» виступила партнером інноваційного логістичного проекту A2B Direct

21 жовтня

Страхова компанія «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» виступила партнером інноваційного логістичного проекту A2B Direct, який був презентований 20 жовтня в Українському домі в рамках 25-річчя Асоціації Міжнародних автоперевізників (АсМАП).

Ідеологом проекту виступив екс-міністр транспорту України, бізнесмен Євген Червоненко, який добре знає специфіку ринку вантажоперевезень. За його словами, A2B Direct - це інноваційний логістичний «друг», який дозволить забезпечити кращий сервіс і скоротити витрати на експедиторів.

За словами Голови правління СК «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» Олександра Кареліна, інноваційність проекту A2B Direct співзвучна ідеології компанії «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» з впровадження передових технологій та інновацій.

«Інформаційні технології все активніше проникають в різні сфери нашого життя. Засновники проекту A2B Direct впроваджують європейську практику ведення логістичного бізнесу, передбачаючи не просто пошук вільного автомобіля в режимі on-line, а й забезпечуючи вантажовласника необхідним супутнім сервісом, зокрема - страховим захистом вантажоперевезення.
Компанія «ЮНІСОН СТРАХУВАННЯ» також активно впроваджує IT-інновації в свою діяльність. Нещодавно ми запустили мобільний додаток, який включає унікальний для українського страхового ринку обсяг послуг та сервісів. Можливо, в самому найближчому часі ми зможемо запустити рішення, що дозволяє адаптувати деякі наші on-line сервіси до можливостей системи A2B Direct».

Онлайн-сервіс A2B Direct забезпечує пряму взаємодію між вантажоперевізниками та вантажовласниками на всіх етапах. Сервіс надає можливість пошуку оптимального вантажоперевізника, тримати цілодобовий зв'язок з водієм, забезпечує весь цикл документообігу, страховий та юридичний супровід. Завдяки можливостям сервісу, перевізники та вантажовласники зможуть швидко знаходити актуальні угоди та планувати свою завантаження, скоротивши холості пробіги до мінімуму.

«ІТ-рішення - це прозорість, зручність і швидкість. Дуже важливо, що бізнес сьогодні впроваджує сучасні технології в життя. Міністерство підтримує такі ініціативи як A2B Direct», - прокоментував впровадження нового проекту Міністр інфраструктури Володимир Омелян.

З жовтня в Україні сервіс працює в тестовому режимі, а вже в 2017 році буде доступний і для користувачів ближнього зарубіжжя. Підтримувати вантажоперевізника в проекті A2B DIRECT спеціальними умовами на власні продукти зголосилися лідери ринку фінансів, палива, страхування і телекомунікацій. Користувачі сервісу автоматично отримують доступ до привілеїв і знижок від партнерів проекту.

Повернутись до списку новин